Close
Tadeuša Košćuška 63, Beograd 11000, Serbia
+38975432143 email@email.com
09:00-21:00
Đoković: Igrao sam bez greške

Đoković: Igrao sam bez greške

Najbolji teniser sveta Novak Đokovoć dominantnom igrom uspeo je da se plasira u polufinale Belgrade opena.

On je posle samo 55 minuta igre bio bolji od argentinskog tenisera Federica Corie sa 6:1, 6:0.

„Ovo je idealna igra i želim da uvek igram ovako, ali to nije moguće. Svakako mi pomaže da se osećam dobro na terenu. Prvi put sam igrao protiv njega i pokušavao sam da nametnem agresivan stil od početka i da mu ne dozvolim da se razmahne. U drugom setu sam igrao bez greške i to me motiviše za nastavak turnira i pred Pariz”, rekao je Novak.

Prema navodima, teniserka Naomi Osaka najavila je da na Roland Garrosu neće davati izjave medijima kako bi zaštitila svoje mentalno zdravlje.

„Ne znam šta da mislim o tome, verovatno ima svoje razloge. Ne znam kakva su WTA i Grand slam pravila u vezi sa tim, da li će je kazniti zbog toga, nisam siguran. Konferencije mogu mogu da budu neprijatne i ne uživate uvek u tome, naročito kad izgubite, ali to je deo sporta. To moramo da radimo ili će nas kazniti, makar je tako kod muškaraca”, pojasnio je prvi reket sveta.

Trenutni ATP kalendar nagoveštava da bi mastersi u Šangaju i Indijan Velsu trebalo da se igraju jedan za drugim, što za Novaka nije idealna situacija.

„Dosta igrača voli da igra i Šangaj i Indijan Vels, to su dobro organizovani turniri, ali su na suprotnim delovima sveta. Ako igrate u Šangaju i stignete do finala, onda posle dva dana treba da nastupite na Indijan Velsu. Verujem da će igrači birati neki od ta dva turnira, ako bude tako postavljen kalendar. Ja ne znam šta ću igrati posle US opena, sad nisam siguran”.