Close
Tadeuša Košćuška 63, Beograd 11000, Serbia
+38975432143 email@email.com
09:00-21:00
Kecmanović: Dobro se osećam pred početak Belgrade Opena

Kecmanović: Dobro se osećam pred početak Belgrade Opena

Miomir Kecmanović će na Belgrade Openu u prvom kolu igrati protiv Pabla Cuevasa. U vezi sa žrebom održanim juče, prokomentarisao je da se nada da će proći što dalje:

„Dobio sam nezgodnog protivnika u prvom kolu, ali mislim da mogu dobro da odigram i prođem što dalje i nadam se da ću u četvrtfinalu imati priliku ponovo da igram sa Novakom“.

Dodao je i da se pred turnir oseća dobro „Dobro se osećam, dosta smo trenirali prethodnih dana, lepo sam igrao i trenirao. Nadam se da cu moću da prenesem sve što smo radili ove nedelje – kako sam razmišljao, trudio se i borio. Nadam se da ću održati dobar ritam.“

Miomir je i naglasio da sve na čemu radi sa trenerima postaje bolje i da to pokazuje i u igri, kao i da se nada  da će uskoro to i rezultatima pokazati. Za svog trenera Davida Nalbandijana je rekao da veruje da je on zadovoljan njegovom igrom i da je super je što ga ima u timu i što dobro rade: „Slažemo se super i sve ide u lepom smeru. Nadam se da ćemo uspeti da postignemo sve što smo hteli“.

Na pitanje da li će Belgrade Open iskoristiti da postigne što bolji rezultat u srpskoj prestonici ili kao pripremu za Roland Garros, izjavio je da bi voleo da i u Beogradu pokaže dobar tenis, ali i da se dobro pripremi za Roland Garros.

Posle turnira na Roland Garrosu, Miomir će krenuti sa pripremama za turnire koji se igraju na travi, prijavio je učešće u svim turnirima, ali videće da li će sve i odigrati.