Close
Tadeuša Košćuška 63, Beograd 11000, Serbia
+38975432143 email@email.com
09:00-21:00
Pobednici prvog Belgrade Opena u dubl konkurenciji

Pobednici prvog Belgrade Opena u dubl konkurenciji

Pobednici prvog Belgrade Opena 2021 u Beogradu, u dubl konkurenciji su Jonathan Erlich i Andrei Vasilevski. Ovaj trofej Jonathanu Erlichu, koji ima 44 godina, ovo je 22. titula, a dok je Andrei Vasilevskom ovo prva osvojena ATP titula i najlepši poklon za 30. rođendan.

„Bila je ovo dobra nedelja, nadam se da ćemo igrati još zajedno. Ova titula je najbolji poklon koji je Vasilevskom mogao da dođe. Hvala publici što je došla i što su nas bodrili. Čestitao bih i Đorđu i njegovom timu na svemu šta je urađeno na turniru, odličan posao, gotovo četiri nedelje zaredom. Bio je ovo sjajan turnir, jedan od najboljih iz kategorije 250, a nadam se da se vidimo i u narednim godinama“, rekao je Jonathan Erlich po osvajanju titule.

Đorđe Đoković, direktor turnira čestitao je pobednicima, ali i drugom dublu na učešću.

„Veoma mi je drago što imamo publiku i koja je bodrila igrače. Čekaju nas dobri mečevi do kraja turnira. Zahvalio bih se i sponzorima Telekomu, Dunav osiguranju, Banci Poštanska štedionica, kji su bili partneri u izazovnom vremenu i podržali nas. Čekamo i finalni meč i da turnir završimo u najboljem svetlu”, istakao je Đorđe Đoković.