Close
Tadeuša Košćuška 63, Beograd 11000, Serbia
+38975432143 email@email.com
09:00-21:00
Pripreme za Roland Garros idu dobro

Pripreme za Roland Garros idu dobro

Objavljen je i žreb za Roland Garros, a zanimljivo je da se u Novakovoj polovini nalaze i Rodžer Federer i Rafael Nadal.

„Pripreme za Roland Garros idu dobro. Osećam da igram blizu nivoa na kojem želim da budem. Mislim da se prvi put desilo da smo Rodžer, Rafa i ja u istom delu žreba. Biće veoma zanimljivo, samo jedan od nas može da stigne do finala, a daću sve od sebe da to budem ja. Dug je put, ima 128 igrača, svi su motivisani da igraju dobro na gren slemu. Morate da idete korak po korak. Imam iskustvo kao i Rodžer i Nadal, na turneji smo dugo, znamo kako igrati u tim situacijama. Ako se dogodi da Federer i ja igramo međusobno,  biće uzbudljivo i veliki izazov, ali dug je put do tog meča”, naveo je i potom dao svoje viđenje potencijalne situacije ako bude igrao u večernjem terminu u Parizu.

„Prošle god smo igrali krajem oktobra, uslovi su bilo izuzetno teški, bilo je kišovito, loptica je lošije odskakala. Bilo je drugačije nego kad se igra normalno, krajem maja. Verovatno će noćni mečevi, ukoliko bude malo hladnije, podsećati na te uslove. Ja nemam ništa protiv večernjih mečeva, biće interesantno. Neću ništa da zahtevam, nadam se da ću moći da igram u utorak, da imam koji dan više za odmor i trening i da krenem kako treba”.