Close
Tadeuša Košćuška 63, Beograd 11000, Serbia
+38975432143 email@email.com
09:00-21:00
RASPRODATE KARTE ZA FINALE BELGRADE OPENA

RASPRODATE KARTE ZA FINALE BELGRADE OPENA

Još malo karata ostalo za četvrtfinalni i polufinalni dan

Karte za finale prestižnog teniskog turnira Belgrade open iz serije 250 rasprodate su u veoma kratkom roku, dok je ostalo veoma malo ulaznica za danas i sutra kada se igraju četvrtfinalni, odnosno polufinalni mečevi. Karte mogu da se kupe samo online na linku www.tickets.rs.

Ovo je jedinstvena prilika da gledaoci na tribinama Teniskog centra Novak gledaju Novaka Đokovića, najboljeg igrača na svetu, Dušana Lajovića, koji će danas pokušati da izbore polufinale, ali i ostalih svetskih tenisera.

Publika će biti u prilici da uživa u istinskom spektaklu i teniskim bravurama najboljih svetskih igrača, a Srbija je kao domaćin turnira stavljena na svetsku tenisku mapu.

Broj mesta će biti ograničen na 30% kapaciteta terena Teniskog centra Novak, uz poštovanje svih epidemioloških mera kao što su obavezna distanca i nošenje maske sve vreme boravka u kompleksu.  

U skladu sa protokolima i merama ATPa, svi oni koji budu prisustvovali mečevima, biće u obavezi sa urade QR Code-ATP upitnik-Covid, bez kojeg neće biti omogućen ulazak na terene. Upitnik se popunjava na samom ulazu, a kako bi se izbegle gužve i omogućila dalja kontrola i nesmetan ulazak na tribine bez zastoja, svi gledaoci bi trebalo da planiraju dolazak na teren barem 30 minuta pre početka mečeva.

Belgrade Open je četvrti turnir u nizu koji će biti održan u Beogradu ove godine, a drugi ATP u kategoriji 250. Na terenima Teniskog centra Novak mečevi se igraju do 29.maja. Ukupni nagradni fond turnira je 511.000 evra.

Više informacija na:

www.belgradeopen.org

www.facebook.com/serbiaopenofficial

www.instagram.com/serbiaopen